Welkom bij Het Anker Charlois!

Wij hebben een vacature voor kinderwerker: zie hier voor de tekst.

 

Op onze website vinden u en jij alle informatie die jullie zoeken. Op de pagina Kinderactiviteiten en Zomerkampen vind je alles over de activiteiten die wij voor jou organiseren. Voor u als volwassene staat alle informatie op de pagina Volwassenenactiviteiten.

Bent u op zoek naar informatie over onze organisatie, wilt u ons steunen of wellicht een handje meehelpen, dan kunt u terecht bij Over ons, Wat kunt u doen, Vacatures en alle overige pagina’s op deze website.

In  het najaar van 2016 verschijnt er een mooi artikel over het kinderkamp van Het Anker in VANDAAR, donateursblad van Kerk in Actie. Via deze link kunt u het artikel lezen.

We hopen dat u met veel plezier deze website bezoekt en zien u graag terug bij één van onze activiteiten! Onze actuele agenda kunt u vinden op onze facebookpagina

Privacyverklaring

Stichting Het Anker Charlois heeft in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming vastgelegd hoe zij met persoonlijke gegevens omgaat in een privacyverklaring. U kunt de privacyverklaring via deze link vinden.